Livrare și returnare

MODALITATEA DE LIVRARE

Produsele Flowers of Soul vor fi livrate în București și Ilfov de către unul dintre curierii noștrii interni. În alte orașe, produsele vor fi livrate de către o firmă de curierat rapid.
Comenzile se preiau cu o zi sau două înainte, deoarece lucrăm exclusiv pe bază de comandă. Pentru un eveniment mai amplu (nuntă, botez, cununie, etc), comenzile se plasează cu cel puţin două săptămâni în avans.
Pentru mărturiile sub formă de lumânări parfumate din ceară de soia comenzile se vor plasa cu cel puțin două săptămâni în avans.

Putem efectua livrările pentru buchetele și aranjamentele florale comandate prin www.flowersofsoul.com doar în București și Ilfov. Livrările sunt realizate prin curierii proprii.
Putem efectua livrările pentru mărturiile sub formă de lumânări parfumate din ceară de soia comandate prin www.flowersofsoul.com în toată țara. Livrările sunt realizate de către o firmă de curierat rapid.
Putem organiza evenimente și asigura transportul pentru decorul unui întreg eveniment în România.

Comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiază de livrare gratuită în București.
În București taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 lei este de 20 lei.
Pentru mărturiile sub formă de lumânări parfumate din ceara de soia taxa de livare în alte orașe este de 30 lei, indiferent de greutate și dimensiunea coletului.
Valoarea totală a transportului va fi afișată în coșul de cumpărături înainte de plasarea comenzii.
Pentru un eveniment mai amplu ce va avea loc în alt oraș, taxa de livrare va fi stabilită în funcție de distanța parcursă până la locație. Livrările sunt realizate prin curierii proprii.

POLITICA DE RETUR
Conform legislației române în vigoare (Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorului), florile și produsele derivate: aranjamente florale, buchete, decorațiuni de interior pe baza de flori, lumânări de botez și cununie, fac excepție de la legislația în vigoare, neputând fi returnate.
Florile sunt produse perisabile, care fac excepție de la OUG 34/2014, de aceea clienții www.flowersofsoul.ro nu beneficiază de posibilitatea de a returna produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără invocarea niciunui motiv.
În cazul unei probleme survenite în procesul de livrare sau privind calitatea produsului, vă rugăm adresați un email la contact@flowersofsoul.com sau prin telefon 0760881228.

Pentru lumânările din ceară de soia puteți anula sau returna comanda de la data plasării comenzii pâna în 24 de ore de la primirea produselor comandate. Daca ați plătit pentru aceste produse, vi se va rambursa o sumă care va include taxele de livrare standard. Dacă doriți să anulați sau să returnați comanda, vă rugăm adresați un email la contact@flowersofsoul.com sau prin telefon 0760881228.