Termeni și condiții

TERMENI

Termenii și condițiile generale prevăzute în continuare se vor aplica tuturor vânzărilor de bunuri de către Flowers of Soul și partenerii săi, prin intermediul magazinului virtual www.flowersofsoul.com către Cumpărător și pot fi modificate oricând de către Flowers of Soul fără notificare prealabilă.
Astfel, următorii termeni vor însemna:
Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau altă entitate juridică ce emite o Comandă.
Vânzător – Flowers of Soul, cu denumirea comercială FLOWERS OF SOUL SRL, având sediul social pe Sos. Colentina, nr. 16, bl. A3, București, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J40/10364/2016, CUI 36385609 .
Bunuri – orice produs, inclusiv documentele și serviciile menționate în Comandă, care urmează a fi furnizate de către Vânzător Cumpărătorului.
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător, prin care Vânzătorul este de acord să livreze Bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste Bunuri și să facă plata acestora.
Contract – o Comandaă confirmată de către Vânzător.
Drepturi de Proprietate Intelectuală – toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor și drepturi în natură de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, mărci înregistrate și înregistrări ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Site – domeniul www.flowersofsoul.com și subdomeniile acestuia.

CONDIȚII DE UTILIZARE

Folosirea, incluzând vizitarea și cumpărarea produselor de pe site-ul www.flowersofsoul.com, implică acceptarea termenilor și condițiilor ce vor fi detaliate în paragrafele urmatoare. Firma noastră și asociații săi furnizează serviciile care sunt subiectul termenilor și condițiilor de mai jos. Societatea noastră își asumă dreptul de a putea efectua orice modificări ale acestor prevederi, precum și orice modificări site-ului www.flowersofsoul.com, structurii acestuia sau orice alte modificări ce ar putea afecta site-ul, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă către utilizatori în acest sens. Societatea noastră nu va putea fi facută responsabilă pentru eventualele erori apărute pe site din orice cauză, inclusiv din cauza unor modificări, setări, up-grade-uri etc. Firma noastră nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe site-ul www.flowersofsoul.com, indiferent de natura acestor legături. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poartă, integral, proprietarii site-urilor în cauză.

COMUNICARE ELECTRONICĂ

Prin accesarea site-ului www.flowersofsoul.com, folosirea, vizitarea, cumpărarea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societății noastre, comunicarea se realizează în mod electronic, considerându-se astfel că utilizatorul consimte primirea notificărilor de la noi în modalitate electronică, incluzând și comunicări prin e-mail sau prin anunțuri pe site.

COPYRIGHT

Întregul conținut al site-ului www.flowersofsoul.com, incluzând, enumerativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafică web, scripturi și orice alte date, este proprietatea societății noastre și/sau a asociăților săi și/sau a partenerilor săi și/sau a furnizorilor săi și este protejat conform Legii drepturilor de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuală și industrială. Combinarea acestora (design-ul site-ului) este proprietatea exclusivă a societătii noastre și este protejată de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul scris al firmei noastre a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.
Toate programele folosite pe acest site sunt proprietatea societății noastre sau a furnizorilor săi de programe și sunt protejate de Legea drepturilor de autor.

ACCESUL CĂTRE SITE

Societatea noastră garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor societătii noastre, fără acordul scris al acesteia.

DATE PERSONALE

Pe site-ul www.flowersofsoul.com utilizatorul este responsabil pentru toate activitațile care survin prin accesarea contului și parolei personale. Societatea noastră nu poate fi făcută responsabilă pentru erorile survenite în urma neglijenței utilizatorului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de către firma noastră și furnizorii săi numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din contul de înregistrare, precum și datele din formularul de comandă vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informări despre eventualele promoții, etc. Datele personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autorități în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Persoanele care vor utiliza o adresă falsă de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicări în numele unei alte persoane fizice sau juridice sau în numele oricărei alte entități vor fi sancționate în conformitate cu legile în vigoare. Firma noastră are dreptul (dar nu și obligația) de a șterge orice astfel de conținuturi identificate pe site. Societatea noastră nu va purta responsabilitatea și nici nu va putea fi obligatș la nici un fel de despșgubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicări. În cazul trimiterii sau afisării unor materiale/documente, se consideră că utilizatorul conferă societății noastre și afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil și retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum și dreptul de a distribui, de a prezenta aceste conținuturi oriunde în lume, prin orice mijloc. Se garantează, de asemenea, societății noastre și afiliatilor/asociatilor săi sau celor carora le retransmite dreptul de licentă dreptul de a utiliza numele pe care îl asociați cu un astfel de conținut. Utilizatorul garantează că are toate drepturile asupra conținutului pe care îl afisează sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel încât, prin folosirea acestui conținut, să nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Firma noastră nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul mesajelor/comunicărilor afișate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului.

SECURITATEA INFORMAȚIILOR

Firma noastră garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Societatea nu îți asumă însă responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de orice defecțiuni sau erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul si nici nu garantează faptul că site-ul, serverul/serverele sau mailurile expediate de www.flowersofsoul.com nu conțin viruși sau alte componente dăunătoare. De asemenea, societatea nu răspunde pentru defecțiunile care periclitează securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.

METODE DE PLATĂ

Plata se face în momentul plasării comenzii pe site prin card bancar de debit / credit sau în sistem ramburs cash la primirea coletului.

Prețurile afișate pe www.flowersofsoul.com includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.
Fiecare produs Flowers of Soul va fi însoțit de factură și chitanță. Pentru emiterea facturii aveți obligativitatea să ne furnizați toate informațiile necesare.
Pentru comenzile ce depăsesc 1.000 de ron ne rezervăm dreptul de a solicita un avans ce consta în 20-30% din valoarea comenzii.

PLASAREA COMENZII
Opțiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul www.flowersofsoul.com sau prin telefon.
Imediat după plasarea comenzii, dac ne-ați furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veți primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunța în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastraă, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeași metodă ca cea folosită pentru efectuarea plății. Oferim garanția produsului disponibil în stoc la un moment dat, conform website, însă stocurile pot diferi, iar produsele pot fi înlocuite cu altele de aspect și valoare asemănătoare. Pentru cutiile cadou/aniversare se va respecta descrierea conținutului disponibilă pe website și valoarea acestora, clientul întelege și acceptă faptul că anumite produse pot diferi precum marcă, coloristică ambalaj și formă cutie. Persoanele care comandă pe acest site trebuie să aibă vârsta de 18 ani, întrucât acest website comercializează și băuturi alcoolice.
În situația în care destinatarul final nu se va găsi la adresa indicată, clientul are obligația să indice o altă adresă pentru livrare sau se va obliga să se prezinte pentru ridicarea comenzii. Pentru produsele comandate și care se află într-o astfel de situație, clientul își va asuma riscul produselor de natură perisabilă, iar într-o atare situație banii nu se vor restitui.

POLITICA DE RETUR
Conform legislației române în vigoare (Ordonanța 34/2014 privind protecția consumatorului), florile și produsele derivate: aranjamente florale, buchete, decorațiuni de interior pe baza de flori, lumânări de botez și cununie, fac exceptie de la legislația în vigoare, neputând fi returnate.
Florile sunt produse perisabile, care fac exceptie de la OUG 34/2014, de aceea clienții www.flowersofsoul.ro nu beneficiază de posibilitatea de a returna produsele achiziționate prin denunțarea unilaterală a contractului de vânzare-cumpărare încheiat la distanță, fără invocarea niciunui motiv.
În cazul unei probleme survenite în procesul de livrare sau privind calitatea produsului, vă rugăm adresați un email la contact@flowersofsoul.com sau prin telefon 0760881228.

Pentru lumânările din ceară de soia puteti anula sau returna comanda de la data plasării comenzii pâna în 24 de ore de la primirea produselor comandate. Daca ați plătit pentru aceste produse, vi se va rambursa o sumă care va include taxele de livrare standard. Daca doriți să anulați sau sa returnați comanda, vă rugăm adresați un email la contact@flowersofsoul.com sau prin telefon 0760881228.

MODALITATEA DE LIVRARE

Produsele Flowers of Soul vor fi livrate în București și Ilfov de către unul dintre curierii noștrii interni. În alte orașe, produsele vor fi livrate de către o firmă de curierat rapid.
Comenzile se preiau cu o zi sau două înainte, deoarece lucrăm exclusiv pe bază de comandă. Pentru un eveniment mai amplu (nuntă, botez, cununie, etc), comenzile se plasează cu cel puţin două săptămâni în avans.
Pentru mărturiile sub formă de lumânări parfumate din ceară de soia comenzile se vor plasa cu cel puțin două săptămâni în avans.

Putem efectua livrările pentru buchetele și aranjamentele florale comandate prin www.flowersofsoul.com doar în București și Ilfov. Livrările sunt realizate prin curierii proprii.
Putem efectua livrările pentru mărturiile sub formă de lumânări parfumate din ceară de soia comandate prin www.flowersofsoul.com în toată țara. Livrările sunt realizate de către o firmă de curierat rapid.
Putem organiza evenimente și asigura transportul pentru decorul unui întreg eveniment în România.

Comenzile cu valoare mai mare de 300 lei beneficiază de livrare gratuită în București.
În București taxa de livrare pentru comenzile cu valoare mai mică de 300 lei este de 20 lei.
Pentru mărturiile sub formă de lumânări parfumate din ceara de soia taxa de livare în alte orașe este de 30 lei, indiferent de greutate și dimensiunea coletului.
Valoarea totală a transportului va fi afișată în coșul de cumpărături înainte de plasarea comenzii.
Pentru un eveniment mai amplu ce va avea loc în alt oraș, taxa de livrare va fi stabilită în funcție de distanța parcursă până la locație. Livrările sunt realizate prin curierii proprii.

LITIGII

Prin folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) site-ului, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna Condițiile și Termenii de utilizare de mai sus și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizator și societatea noastră și asociații/partenerii/afiliații săi. În cazul unor eventuale conflicte între firma noastră și clienții săi, se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă. Dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi solutionat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

Societatea garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către noi pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoții, etc. De asemenea, informațiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal vor putea fi utilizate de către noi pentru elaborarea de estimări demografice despre clienții site-ului www.flowersofsoul.com, în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite acestora, respectând prevederile legilor în vigoare. Firma noastră nu încurajează SPAM-ul, nu furnizează adresa dvs. de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul site-ului www.flowersofsoul.com. De asemenea, firma nu divulgă datele Dvs personale altor persoane care accesează paginile acestui site, fără acordul dvs. explicit în acest sens. Datele dvs. personale vor putea fi însă transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale sau altor autoritați în drept să efectueze orice verificări justificate în baza legii, dacă acest lucru va fi solicitat în conformitate cu legile în vigoare. Firma noastră garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către noi numai pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, eventualele promoții etc.

POLITICA DE COOKIE

Ce sunt cookie-urile?
Un cookie este un fișier text care conține mici fragmente de informații trimise navigatorului tău și memorate în computerul, telefonul tău mobil sau alt dispozitiv, atunci când vizitezi un site. Acest fisier cookie trimite informații înapoi către site ori de câte ori îl revizitezi.
Cookie-urile pot fi permanente (cunoscute drept cookie-uri persistente), care rămân în computerul tău până când le ștergi, sau temporare (cunoscute drept cookie-uri pentru sesiune) care sunt valabile doar până cand închizi fereastra navigatorului tău. Cookie-urile pot fi ale părții-gazdă (first-party), care sunt configurate de site-ul pe care îl vizitezi, sau ale unor părti terțe, care sunt configurate de un site diferit de cel pe care îl vizitezi.
Cum utilizează Flowrs of Soul cookie-urile?
Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăți funcționalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferințele tale și, în general, pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor.